torsdag 18 november 2010

STORT MÖTE

Det känns det som lördagen 13 nov var en stor och viktig dag i mitt liv.
Var och hälsade på snickarmäster Niel Jonsson. En mycket intressant person som jag känner att jag verkligen har mycket gemensamt med. Utbildad möbelsnickare, gesällprov och som extra utmärkelse medalj.
Där är vi jämnställda men sedan har Niel tagit ett steg till och blivit snickarmäster. Imponerande. Det intressanta nu är just att han nu fått ett stort EU-upphandlat jobb. Att renovera en stor mängd ekmöbler till Uppsala Universitet.
Han behöver hjälp och jag har fått förfrågan om att hjälpa till.

Tyvärr i måndags morse kom verkligheten ifatt mig...steg upp kl 6.00 skjutsade in min dotter barnbarn samt fru till Uppsala. Det var ju inga problem men att behöva stiga upp i ottan gå ut i mörker och kyla sätta sig i en kall bil.....Det är jag ju befriad från efter ett långt arbetsverksamt liv.

Har nu vägt fram och emot om jag verkligen skall binda upp mig och ruta in livet igen. NEJ har nu bestämt mig efter många dagars grubblerier. Jag är ju nu "friherre" kan och skall jobba med skapande verksamhet som jag alltid drömt om men inte haft tiden.

Precis i dagarna har jag installerat en luftvärmepump i min snickeboa så nu behöver jag inte längre gå i ytterkläder i verkstaden.

Inga kommentarer: